De kernwaarden van Elka  Accountancy

Wij hechten veel waarde aan een duurzame relatie met de klant. Betrouwbaarheid en wederzijds vertrouwen is daarvoor de basis. De klant mag van ons  deskundige dienstverlening verwachten. Dienstverlening waar hij of zij op kan bouwen, want afspraak is afspraak. Kortom wij willen een organisatie zijn waar de klant op kan rekenen.

Klantgericht

Bij ons staat de klant centraal. We hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag een team met onze klant, waardoor we proactief met ze kunnen meedenken.

Betrouwbaar en deskundig

We zijn een professionele organisatie. De kwaliteit van ons werk wordt gewaarborgd door het volgen van permanente educatie. Onze medewerkers zijn daardoor op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied waardoor wij klanten kunnen voorzien van adviezen. Mochten wij de specifieke kennis niet in huis hebben dan kunnen wij een beroep doen op specialisten waarmee wij samenwerken. 

Professioneel

Laagdrempelig

Wij geloven in toegankelijkheid en laagdrempelig contact. In ons kantoor heerst een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen. U hoeft dan ook geen drempelvrees te hebben om met ons in contact te treden. Ook als ZZP-er kunt u bij ons terecht en bent U van harte welkom.

Privacyverklaring Klachtenregeling Algemene voorwaarden Contact
Wie zijn wij? Onze diensten Kernwaarden